doucheset

Doucheset in nieuwe trends

Moderne douchesets hebben elan, comfort en een modieuze uitstraling. Bovendien zijn er technisch geavanceerde opties in ingebouwd, zoals een thermostaat. Een opbouwkraan bestaat uit een stang, badkraan en een handdouche. De nieuwste trends doucheset is uitgevoerd in chroom of RVS in klassiek of modern design. De actuele ingebouwde douchekop is breed, rond of rechthoekig en steekt minimaal uit het plafond of de tegelwand. Inbouw douchesets worden bewust achter de tegelwand weggewerkt en tonen stijlvol alleen de noodzakelijkste delen. Behalve het trendy is een ingebouwde doucheset zeer onderhoudsvriendelijk.

De nieuwste trends in douchesets:
De nieuwste douchesets zijn gemaakt van luxe metalen en hebben een strakke belijning. Het moderne douchegarnituur kun je bij de stijl van de rest van de badkamer of je bad of je douchecabine uitzoeken. Welke doucheset je voorkeur heeft hangt af van veel factoren zoals design, materiaal en prijs. Zo heb je de thermostatische opbouw regendouche set in chroom, met een badkraan in bijvoorbeeld koper. De onderdelen kunnen uitgevoerd zijn in messing, RVS of koper en zijn voor gemak in onderhoud en duurzaamheid verchroomd. Naast de ingebouwde douchesets heb je ook de traditionele douchesets met mengkraan, glijstang en eventueel een planchet. Deze set vind je in meerdere prijsklassen. Wat eruit springt is dat de douchekop veel groter is en dat de regendouche populair is. De meeste bedrijven zetten in op waterbesparing om aan milieueisen te voldoen.

Extra’s in de doucheset.
Bij of in de moderne doucheset en achter de stijlvolle tegelwand van je badkamer en/of doucheruimte kun je technische snufjes, zoals audio en sfeerverlichting aanbrengen. Geniet van je favoriete muziek uit bluetooth speakers onder dimlicht, terwijl je regendoucht op de temperatuur die jij prettig vindt. Met een geavanceerde thermostaatkraan draai je de temperatuur gemakkelijk graadjes terug en zie je hoeveel je bespaart. Dit bevordert ook energiebewustheid. Een trend is ook een strakke douchekolom van bijvoorbeeld RVS. Hierop regel je met draai- en drukknoppen je eigen douchemoment. Beluister je favoriete muzieknummers, geniet van een watermassage, sfeervolle verlichting, de juiste watertemperatuur en jouw persoonlijke waterstraalsterkte. Douchesets, wastafelmengkranen en/of thermostaatbadkranen koop je van bekende merken zoals Grohe, Brugman of Ritmonio in uiteenlopende vormgeving. Welke doucheset jij uitkiest hangt af van je budget voor de badkamer en je persoonlijke stijl. Ga je voor de nieuwste trends, kies dan voor een douchekolom of een ingebouwde thermostatische doucheset van een gerenommeerde leverancier. Een tip, informeer altijd naar de kwaliteit van het binnenwerk!