dassy werkbroek plaatje

Dassy Werkbroek

De Dassy Werkbroek staat voor een ultieme prijs/kwaliteit verhouding. Werkbroeken van Dassy worden ontworpen met als gedachte een kwalitatieve werkbroek voor een eerlijke prijs. Hierdoor heeft Dassy in Nederland afgelopen jaren een opmars gemaakt en het marktaandeel vergroot in verschillende vakgebieden zoals bouw en industrie maar ook onder de schilders en stukadoors. Naast een werkbroek is er een compleet assortiment professionele werkkleding voor zowel zelfstandigen als bedrijven.

Dassy Werkbroek Kopen

Een Dassy Werkbroek is verkrijgbaar in verschillende varianten. Afhankelijk van de werkzaamheden is er voor vrijwel elke vakman de geschikte werkbroek. Met de DNA werkbroek is er voor de vakman die zware werkzaamheden doet en snelle slijtage aan kleding heeft een geschikte Dassy Werkbroek. Naast traditionele werkbroeken heeft Dassy ook reflecterende werkbroeken voor een verhoogde zichtbaarheid. Of een brandvertragende werkbroek voor werkzaamheden waarbij bijvoorbeeld vuurspetters vrijkomen.

Dassy Werkbroek D-FX

In 2017 is de nieuwe D-FX collectie gelanceerd, deze lijn is een vernieuwende lijn als aanvulling op de reeds succesvolle Classic en DNA collectie. D-FX staat voor moderne en innovatie werkkleding gecombineerd met een design vol opvallende effecten. Naast truien, polo’s en jassen heeft Dassy D-FX collectie ook werkbroeken. De Dassy Werkbroek D-FX is gemaakt van de nieuwste en beste materialen. Zo is de werkbroek waterafstotend behandeld met een nieuw soort coating.
De Cordura® versterkingen op de kniezakken, achterzakken en zijzakken is de nieuwste variant van Cordura®. Deze vernieuwende kwaliteit is gecombineerd met een getailleerde pasvorm die past bij de laatste wensen van de moderne vakman! Een Dassy Werkbroek D-FX is verkrijgbaar met of zonder kniezakken. En de uitvoering met kniezakken is verkrijgbaar met of zonder spijkerzakken. Zo zijn er drie verschillende uitvoeringen: Dassy Magnetic, Dassy Nova en de Dassy Spectrum.

Dassy Werkbroek Classic

De klassieke werkbroeken zijn niet meer weg te denken uit het assortiment Dassy Werkkleding. Een Werkbroek uit de Classic collectie staat garant voor een degelijke werkbroek voor een scherpe prijs. De werkbroeken hebben een klassieke pasvorm en zijn verkrijgbaar in effen kleuren of moderne twee kleurencombinaties. Deze twee kleurencombinatie zijn populair bij bedrijven om werkkleding in de de huisstijl samen te stellen. Met de Classic collectie kan er een totaal pakket werkkleding worden samengeteld die aansluit bij de huisstijl van een bedrijf!