Onesie onesieskopen

Een onesie is een creatieve aankoop

Onesies zijn niet je allerdaagse aankopen. Maar toch worden ze steeds populairder in Nederland. Vroeger waren de onesies alleen voor de kleintjes maar veel pubers en jong volwassenen dragen een onesie dagelijks! Degene die de onesie verzonnen heeft is echt een creatieveling. Want je verzint zo een pak toch niet zomaar?  Ik hou van creatieve aankopen en ben sinds kort trots eigenaar van een onesie. Ik heb er niet ééntje gekocht maar gelijk één voor iedereen uit mijn gezin. Wel allemaal verschillende zodat we er niet hetzelfde bijlopen. Ik ben echt heel creatief geweest. Zo heb ik mijzelf een superman onesie gegeven, mijn zoons batman en spiderman en mijn vrouw een onesie van wonder woman. Nu zijn we op de luie zondag een superhelden familie. Ik zal je in dit blog vertellen wat de voordelen van deze leuke pakken zijn en waarom jij er ook eentje moet aanschaffen. Daarnaast vertel ik je waaruit zo een pak bestaat en waarom deze zo comfortabel is.

Voordelen van je onesie

De voordelen van een onesie zijn per persoon verschillend. Voor mij is het pak een mooie gelegenheid om als familie wat leuke dingen te ondernemen in huis. Zo kunnen we in onze pakken gewoon lekker loungen op de bank óf bordspelletjes doen aan tafel. Zo zitten we er allemaal heerlijk comfortabel bij op de luie zondag. De luie zondag is een mooie dag om familie activiteiten te doen. Verder zijn onesies ook nog eens in veel verschillende soorten te verkrijgen. Dus als jou kids niet van superhelden houden maar wel een lievelingsdier hebben? Dan kan je gewoon een onesie van hun lievelingsdier kopen. Dat is toch hartstikke leuk!?

Een onesie bestaat uit… stof?

Een onesie bestaat inderdaad uit stof, maar niet zomaar een stof. Het bestaat vaak uit polyester of fleece. Deze stoffen hebben veel stretch en zitten daardoor echt lekker comfortabel. Doordat deze stoffen zo lekker comfortabel zitten kan je er werkelijk heel de dag in loungen. Niet zo goed voor de productiviteit maar wel tegen stress. Het heeft namelijk een zeer ontspannend effect op de drager van het pak. De stof houdt daarnaast ook nog eens de warmte lekker vast. Zo zal de drager het niet snel koud hebben. Perfect voor de wintermaanden zou ik zeggen.

Heb jij nog leuke creatieve aankopen gedaan deze afgelopen maanden? Laat het me weten via het contactformulier! Ik vind het leuk om jullie grappige of gekke aankopen te zien.