KONG hondenspeeltjes: het ideale dierendag cadeautje

4 Oktober is het weer zover: Dierendag! Verwen jij je huisdier ook nét iets meer op deze dag? Dan heb ik een goede tip voor je, namelijk de hondenspeeltjes van KONG. Dit merk hondenspeelgoed is waarschijnlijk het ideale dierendag cadeautje voor jouw hond!

een van de oudste hondenspeeltjes ooit

Het verhaal van deze hondenspeeltjes begint in 1970. In dit jaar gaf de Duitse herder van Joe Markham Fritz hem de inspiratie voor dit merk. Hoe? Zijn hond beet in het rubber van Markhams’ oude auto en gebruikte het als speeltje. Niet de beste manier om inspiratie te krijgen, maar het werkte wel. Dit was namelijk het begin van een duurzaam rubber gemaakt voerspeeltje, de KONG Classic.

De keus voor duurzaam rubber is perfect. Naast de stevigheid van het rubber zorgt het ook voor een onvoorspelbaar stuiterspel wat je hond fantastisch zal vinden. Er zijn verschillende varianten binnen dit merk die perfect passen bij de leeftijd van jouw lieve hond.

een KONG speeltje voor elke hond

De KONG Classic is waarschijnlijk een van de bekendste hondenspeeltjes ter wereld. Deze eerste versie bestaat al meer dan 40 jaar en menig hondeneigenaar heeft deze voor zijn of haar hond gekocht. Deze klassieke versie is een rood stuiterend speeltje gemaakt van natuurlijk rubber. Bonuspunt: je kunt er de favoriete snacks van je hond in doen. Wedden dat je hond dit speeltje niet kan weerstaan?

Ook voor de pups is er een geschikt KONG speeltje. De KONG puppy is een zachtere, flexibelere versie die perfect is voor puppy’s die tandjes wisselen. Tip: leg het speeltje in de koelkast om pijnlijke tandjes te verlichten. Heb je een oudere hond? Dan kun je de klassieke versie kopen, maar misschien is de speciale KONG Senior meer geschikt voor jouw hond. Dit speeltje is net zo stevig als de KONG Classic, maar dan net even wat zachter.

Het merk heeft ook gedacht aan de honden die speeltjes binnen een dag kapotbijten. De KONG Extreme is gemaakt van een ontzettend sterk soort rubber. Zo gaat het speeltje veel langer mee dan een gemiddeld speeltje. Daarnaast heeft het speeltje ook een positief effect op de tanden en het gebit van je hond.

Online bestellen

Klinkt dit als een perfect cadeautje voor jouw hond voor Dierendag? Je kunt de hondenspeeltjes heel eenvoudig online kopen via medpets.nl. Met dit hondenspeelgoed heb je voor elke fase van het leven van je hond een passend speeltje voor Dierendag.