creatiefkopen.nl

Heb jij iemand die dit jaar gaat afstuderen of slagen?

Het is al weer bijna halve wegen het jaar, en we weten allemaal dat de tijd voorbij vliegt. Vooral wanneer je iemand in huis hebt, of kent die gaat afstuderen of zijn examens in gaat. Je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn op de dag dat je het goede nieuws hoort en je allemaal dit mooie moment gaat vieren. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor deze dag.

Zorg dat je een vlag hebt die je uit kan hangen

Je wilt natuurlijk aan iedereen in de buurt laten zien dat je geslaagd bent, of dat iemand in huis geslaagd is. Het is een prestatie om trots op te zijn en iedereen mag het weten. Maar dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je een vlag in huis hebt. Dus ga een vlag kopen en zorg dat hij klaar staat op het moment dat je hem mag uithangen. Want zonder vlag is het natuurlijk niet leuk. De vlag hoef je dan ook niet alleen te gebruiken voor wanneer iemand geslaagd is, maar je hebt hem ook gelijk in huis voor andere bijzondere dagen. Denk bijvoorbeeld aan bevrijdingsdag, doden herdenking of eventueel wanneer je een andere mijl pijl in je leven bereikt. Dan mag de vlag natuurlijk ook uitgehangen worden. 

Zet de datum goed in je agenda

Niets is zo vervelends dan dat je niet goed weet wanneer je de uitslag kan verwachten. Dus zorg er voor dat die bij jezelf, en bij iedereen die het moet weten in de agenda staat. Want wanneer je goed nieuws te horen krijgt wil je dit natuurlijk met iedereen vieren. En groot gelijk geven we je, want dit mag je ook met iedereen vieren. Of ja mag, moet je met iedereen vieren. Dus zorg er voor dat je er klaar voor bent. De agenda goed ingevuld is.

Het is ook belangrijk om jezelf niet te druk te maken op wanneer je de uitslag kan krijgen. Stel je wordt gebeld tussen een bepaald tijdstip, zorg er voor dat je van te voren, of eventueel er na wat leuks gaat doen. Ongeacht de uitslag. Want ben je geslaagd dan kan je het vieren. Ben je dat niet, niet getreurd, je krijgt dan een tweede kans. Maar je gedachten worden dan wel even afgeleid en je kan alles weer even op een rijtje zetten voor jezelf. En wanneer het niet het nieuws is dat je wilde horen, pak je zelf niet te hard aan. Het overkomt de beste.

Mobiele versie afsluiten