creatiefkopen.nl

Creatief met schoenen

Nubikk dames

Het is weer bijna Kerst en dat betekent één groot festijn tijdens de Kerstdagen, en met nieuwjaar. Kantoorborrels, familiediners, de lunch bij de schoonfamilie, en feestjes bij je vrienden; December is de drukste en duurste maand en dat betekent dat je veel moet uitgeven. Hopelijk heb je redelijk wat opgespaard, want er gaat veel geld in alle kerstjurkjes, blousjes, hakken, panty’s en feestartikelen zitten. En dan hebben we het nog niet eens over alle oliebollen, prosecco en al het vuurwerk!
Als jij financieel een beetje krap zit; niet getreurd. We gaan gewoon ‘creatief’ om met het budget dit jaar; en we beginnen bij het merk Nubikk damesschoenen.

Oorsprong.

Wie Nubikk niet kent, heeft waarschijnlijk geen interesse in schoenen. Gelukkig gaat deze website over kwaliteitskleding met een creatief tintje, en daar vallen deze schoenen onder.
Allereerst wat informatie over de oorsprong van dit merk. Nubikk omschrijft zichzelf als een vooruitstrevend schoenenmerk dat met de tijd mee gaat, ontworpen om in te worden geleefd, en te worden gedragen. Dit zijn niet de ‘haal ze ééns per jaar uit de kast’ schoenen, dit merk steekt veel moeite in het ontwerpen (design) en het vervaardigen van een hoge kwaliteit schoen, eentje die lang mee zal gaan, een schoen waar je op kunt bouwen. Ontworpen voor ‘young adults’, heeft dit merk vele soorten producten waaruit je je favoriet kunt kiezen.

Vind jouw alleskunner.

Aangezien we hier ‘creatief’ met een budget om gaan, gaan we in December op zoek naar een Nubikk schoen die voor vele gelegenheden geschikt is. Netjes genoeg voor een kantoorborrel, meegevend genoeg om met je neefjes en nichtjes verstoppertje te spelen, en comfortabel genoeg om de nacht door te dansen. Een merk komt naar boven; Nubikk!
Dit merk draagt een uitgebreide dames én herenlijn, met verschillende soorten schoenen. Zo heb je hakken, blokhakken, high heels, sleehakken, maar ook sneakers, mocassins, boots, enkellaarzen, kniehoge laarzen, en zelfs snowboots. Vooral de sneakerlijn voor mannen en vrouwen is zeker het bekijken waard. Onze aanrader voor een fijne Kerst is een paar boots met een lichte hak; een mooie klassieke zwarte of bruine laars met een lichte hak zorgt dat je comfortabel loopt, terwijl je houding licht geaccentueerd wordt. Een enkelhak laars valt te combineren met rokjes en jurkjes en zelfs een pantalon, en met zwart leer of bruin match je met vrijwel alles.

Invulling.

Zelf andere ideeën? Of wil je je schoenen matchen met de outfit die je al klaar hebt liggen? Wacht dan niet langer en kijk snel op de site. Vind jouw ideale schoen voor jouw ideale December avond!

 

Mobiele versie afsluiten